Calatoreste cu LAMONZA

"Calatoreste cu LAMONZA" si-a premiat castigatorii saptamana trecuta intr-un cadru intim la JW Marriott. Castigatorii celor patru trollere oferite de LAMONZA alaturi de cuplul ce va pleca intr-o magnifica excursie in Rhodos-Grecia au fost felicitati de reprezentantii mai multor publicatii.

Tombola "Calatoreste cu LAMONZA" s-a desfasurat in cele patru magazine Carrefour in perioada 11 Iunie-16 Iulie, extragerea premiilor avand loc pe data de 19 Iulie cand din fiecare magazin participant a fost desemnat cate un castigator al unui troller LAMONZA QUARTZ.
Marca LAMONZA este prezenta pe piata romaneasca de peste 10 ani reusind sa se afirme si sa se mentina ca lider in industria de bagaje si nu numai. De la genti de voiaj, genti de umar si rucsaci pana la genti si posete de dama, LAMONZA a devenit un nume bine cunoscut in industria de profil, privind intotdeauna geanta ca pe un accesoriu la moda.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related