Doru Panaitescu pregateste a treia editie a cursului intensiv deschis de publicitate online

A treia editie a cursului intensiv deschis de publicitate online, sustinut de catre Doru Panaitescu, se va desfasura pe 2 si 3 iunie. Cursul va fi gazduit la sediul IAA din Bucuresti.

Dupa editiile organizate in lunile martie si aprilie, la care au fost prezenti peste treizeci de cursanti, specialistii in comunicare si marketing au din nou posibilitatea de a lua parte, timp de doua zile, la cursul intensiv de publicitate online de pe piata din Romania, organizat de catre Marketeer.ro si sustinut de catre Doru Panaitescu.

De la notiuni de baza in HTML si online advertising pana la informatii amanuntite despre campaniile prin Google Adwords, cursul reuseste sa acopere o arie foarte larga de teme uzuale pentru comunicarea pe Internet. Structura pietei din .ro, diferentele majore dintre principalii sai actori, descrierea celor mai cunoscute si mai utilizate dintre formatele publicitare online sau chestiunile privind strategia si etapele prin care trece planificarea unei campanii online sunt informatii pe care orice cursantii le vor putea aprofunda cu ocazia acestui curs.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related