OgilvyInteractive isi mareste echipa

Incepand cu luna mai, OgilvyInteractive - parte a Ogilvy Group - isi consolideaza competentele specifice pentru zona interactive, avand acum una dintre cele mai experimentate echipe de digital din Romania.

Andreia Bunea - Copywiter si Ionut Juganaru - Art Director, sunt doi dintre tinerii care s-au alaturat echipei de creatie a OgilvyInteractive. Avand o bogata experienta de lucru in agentii de publicitate precum McCann Erickson si Idea Zone, au lucrat pe parcursul timpului pentru conturi importante cum ar fi Connex, Vodafone, ING, BRD, Kandia, Dacia, Volksbank, Tnuva, Bancpost, Golden Brau.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Bizon Robert Cosmin
acum 14 ani
Stefan FTW!


Branded


Related