IQads si Grafica si Tipar lanseaza primul serviciu online de consultanta in servicii grafice si productie tipografica

Sub intrebarea "Tudor, se poate face?", IQads si Grafica si Tipar lanseaza un serviciu de consultanta in productie tipografica si servicii grafice. Serviciul - disponibil gratuit prin intermediul IQads - se adreseaza companiilor si agentiilor de comunicare specializate in crearea de idei care au nevoie de expertiza pentru implementarea cu success a proiectelor cu o importanta componenta de productie. Tudor - specialist in servicii grafice si productie tipografica - poate raspunde intrebarilor oricarui reprezentant al unei companii care doreste sa afle cea mai buna solutie de productie pentru o idee pe care doreste sa o implementeze.

Cum functioneaza? Fie ca este vorba de alegerea celor mai bune solutii pentru tiparituri speciale, fie ca este vorba de realizarea unui branding sofisticat in cadrul unui eveniment, cei interesati pot accesa formularul special creat pentru a afla, in maxim 24h de la trimiterea cererii, solutiile consultantului in productie publicitara, oferit de IQads si Grafica si Tipar.

"Ne-ar bucura sa fim de folos oamenilor de marketing si sa aratam ca exista deschidere spre nou si flexibilitate din partea producatorilor, ca se pot face si materiale tiparite de calitate sau neconventionale, solutia fiind o mai buna comunicare intre client si producator inainte de definitivarea proiectului. Grafica si Tipar presteaza deja aceste servicii pentru clientii sai. Adaptarea ideilor la potentialul de productie disponibil pe piata tipografica nu este intotdeauna bine corelat. Fie ca este vorba de solutii tehnice, de timp sau de buget, toate aceste solutii vor fi dezbatute de consultantul nostru" declara Dragos Balan, Managing Director, Grafica si Tipar.

"Ne tot miram ca vedem pe la evenimente si conferinte aceleasi materiale publicitare de ani de zile. Explicatia nu sta in lipsa de idei creative, fie a agentiilor de publicitate sau BTL, fie a clientilor, ci in faptul ca multe dintre ele mor in fasa, datorita concluziei deja clasice 'nu se poate face'. Cu acest serviciu vrem sa aratam tocmai ca 'se poate face'- si sa aratam si cum - , inclusiv cand este vorba de idei mai neconvetionale sau aparent imposibil de implementat', declara Miruna Antonescu, Marketing Director, IQads.

Grafica si Tipar - casa de creatie si productie tipografica este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in 2002. Compania ofera servicii grafice si de productie tipografica in acelasi loc, in mod responsabil. Clientii care formeaza portofoliul Grafica si Tipar sunt din domenii financiar-bancar, asigurari, medical, retail, avocatura, resurse umane si altele. Pe trimestrul 1 2009 Grafica si Tipar a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 30% fata de T1 2008.

Avand o audienta de peste 150.000 de unici lunar, IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea, parte din F5, compania de web a trustului Realitatea.Catavencu. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK (www.smark.ro), comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

iti biti
acum 14 ani
pe Martin il cheama mai nou Tudor? =))


Branded


Related