Starcom si Avon parteneri pentru inovatie

Dupa ce timp de doi ani de zile pariul pe inovatie al Avon Cosmetics si Starcom Romania s-a concretizat in cele doua campanii "1din 8 femei" si "Afla ca esti bine", anul acesta, campania de media are in prim plan lansarea unui brand inovator in categoria produselor cosmetice: rujul Avon Ultra Colour Rich imbogatit cu aur de 24 Karate.

"Dupa promovarea inovatiei prin lansarile de produse din gama Anew, odata cu lansarea Rujului Ultra Color Rich 24k avem ocazia extraordinara de a promova inovatia si in machiaj. Ne-am dorit ca orice femeie sa poata avea acces la ceva pretios. Am rugat partenerii de la Starcom sa redea prin executiile speciale (ambient, magazine) acesta calitate deosebita", a declarat Stela Toderascu, PR&Advertising Officer de la Avon Cosmetics.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related