Plus, un nou client Propaganda

Propaganda a castigat pitch-ul organizat in luna aprilie de Plus. La pitch au mai participat si agentiile: Spotlight, McCann Erickson, Saatchi & Saatchi, Cupid Consultancy si Proximity.

"Ne-au placut multe lucruri la acest proiect: provocarea pe care o lansa brieful, faptul ca intram in contact cu o categorie noua, cu unul dintre cei mai importanti jucatori in segmentul de discount, care stia ca are nevoie de o agentie, de comunicare si nu trebuia convins de lucrul asta. Ne-a placut si echipa de marketing cu planuri mari. Asta ne-a impresionat si ne-a atras, intrucat ne plac clientii neobositi, care cer mai mult de la ei si de la noi", marturiseste Madalina Oanta, Client Service Director Propaganda.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related