Alexandrion felicita Papaya Advertising pentru succesul campaniei Cava d'Oro la Effie 2009

Alexandrion felicita agentia Papaya pentru succesul campaniei Cava d'Oro, brand din portofoliul Alexandrion Grup la festivalul Effie 2009.

Pe 28 Mai 2009, in cadrul celei de-a 6a editii a festivalului de publicitate Effie, campania "A Drop of Style in Your Life"(Francezii, Le Birt, Pestisor), semnata de Papaya pentru brandul Cava D'Oro, a castigat trofeul - Grand Effie - de recunoastere a eficientei in publicitatea romaneasca, precum si premiile Gold Effie la categoria Alcoholic Beverages si in sectiunea speciala David vs. Goliath.

Cu aceasta ocazie, Alexandrion Grup Romania doreste sa multumeasca agentiei pentru ingeniozitatea cu care au creat cea mai performanta campanie a ultimului an: "Robert Tiderle a stiut mereu sa ne uimeasca prin reclamele sale pentru brandurile Alexandrion. Au fost mereu campanii frumoase, memorabile, care au ajuns in sufletul publicului si si-au atins obiectivele. Recunoasterea campaniei Cava d'Oro la Effie ne bucura si ne onoreaza", a declarat domnul Gyuri Eperjessy, Director de Marketing al Alexandrion Grup Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related