S-a lansat 121 Communication, o noua agentie de marketing direct

121 Communication, o noua agentie de marketing direct, porneste astazi la drum pe piata romaneasca, hotarata sa ridice standardele profesionale si sa aduca inovatie in domeniu.

Lansata pe o piata de marketing si comunicare marcata de fluctuatii, 121 Communication mizeaza pe tendintele domeniului, pe experienta internationala a managementului si pe dinamismul, creativitatea si profesionalismul echipei locale pentru succesul activitatii sale.

"Desi ar putea parea surprinzator, din punctul nostru de vedere, acest moment este optim pentru lansarea unei agentii de marketing direct. In perioadele de criza, advertiserii cauta mai mult ca niciodata sa isi directioneze bugetele catre canale eficiente, sa comunice targetat si sa obtina un raport cat mai ridicat intre investitie si beneficii. Iar marketingul direct raspunde exact acestor nevoi," a spus Joerg Springer, CEO al 121 Communication.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related