Pozitia oficiala a Comitetului de Organizare EFFIE 2009 cu privire la contestatia Ogilvy Group

Comitetul de organizare EFFIE 2009 a luat act de comunicatul Ogilvy privind campaniile Cosmote, comunicat remis astazi presei.

Precizam ca, in conformitate cu mandatul primit de la Adunarea Generala a UAPR si IAA, este in mandatul Comitetului Organizator de a reincadra cazurile in categorii, spre o judecata corecta a tuturor participantilor la Festivalul EFFIE 2009.

Agentia Ogilvy a primit in scris inca de vineri, 29 mai 2009, motivatia reincadrarii campaniilor Cosmote din categoria Telecommunications in categoria Promotions non-FMCG Services. De asemenea, din dorinta de a purta un dialog deschis si constructiv, Comitetul Organizator EFFIE 2009 avut o intalnire cu reprezentantii Ogilvy, luni, 1 iunie 2009.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related