S-a incheiat a treia editie a Miscarii Nationale de Plantari "Milioane de Oameni, Milioane de Copaci"

In preambulul Zilei Mondiale a Mediului, Fundatia PRAIS, initiatoare a Miscarii Nationale de Plantari "Milioane de Oameni, Milioane de Copaci", anunta rezultatele celei de a III-a editii. De la lansare, in septembrie 2006, si pana in luna mai 2009, miscarea a inregistrat cumulat un numar record de plantari la nivel national: peste 38.000.000 de arbori si peste 11.000.000 de plante si arbusti. Aceste rezultate au fost posibile datorita implicarii extraordinare a peste 500 de organizatii, 59.000 de voluntari si 66.000 de angajati.

"Miscarea este recunoscuta oficial de United Nations Environment Programme (UNEP), iar din acest an "Milioane de Oameni, Milioane de Copaci" se deruleaza sub sigla UNEP si a programului sau global "Plant for the Planet". Aceasta recunoastere marcheaza contributia noastra la programul de mediu al Natiunilor Unite - campania "Un Miliard de Copaci" - ceea ce reprezinta o deosebita onoare atat pentru Fundatia PRAIS, cat si pentru partenerii sai", a declarat Silvia Bucur, Presedinte al Fundatiei PRAIS.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related