BrandTailors creeaza noul concept de ambalaj Tomi

Compania de strategie si design de brand, BrandTailors a dezvoltat un nou concept de ambalaj pentru Tomi, liderul categoriei ketchup pe piata romaneasca. Pentru aceasta schimbare, echipa BrandTailors a raspuns unei noi provocari din partea Orkla Foods Romania, dupa ce in anul 2005 a avut loc procesul de improspatare a ambalajului Tomi, realizat de aceeasi echipa.

In 2005, in urma procesului de improspatare a ambalajului, Tomi a ajutat Orkla Foods Romania sa-si mentina suprematia pe piata romaneasca de ketchup, datorata acoperirii a 40% din piata cu cele doua brand-uri, Tomi si La Minut. Dupa 3 ani de mentinere a pozitiei de lider de piata, Orkla Foods Romania, a decis sa pastreze acest statut prin introducerea unei tehnologii inovative de ambalare a produselor Tomi. Odata cu introducerea noii tehnologii de ambalare a devenit oportuna regandirea intregului concept de ambalaj, pentru a atrage atentia consumatorului asupra schimbarii Tomi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related