A doua promotie a Scolii ADC*RO a absolvit

S-au incheiat cursurile celei de-a doua editii a Scolii de creatie ADC*RO, care s-a desfasurat in perioada februarie - iunie 2009.

Bilantul numara 42 de absolventi si 7 burse acordate de catre Art Directors Club Romania celor mai merituosi dintre ei. O noutate a acestei editii o reprezinta premierea celor mai bune lucrari pentru fiecare brief primit in cadrul scolii. Astfel, au mai fost acordate 6 premii speciale care constau in abonamente pe o perioada de un an la Luerzer's Archive, atat pentru varianta tiparita cat si pentru online. Premiile au fost oferite de Prior Books - distribuitorul Luerzer's Archive in Romania - partener al Scolii de creatie ADC*RO.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Ilinca Andronache
acum 14 ani
Anul trecut organizatorii nici macar nu au comunicat clasamentul (castigatorii au fost anuntati in ordine alfabetica) si nu mi se pare corect. Nu am fost cursant la nicio editie, dar urmaresc ce se intampla in advertisingul romanesc.
ookkklll ooollljjj
acum 14 ani
Toate marile institutii educative care se respecta cuprind in structura planului de admitere locuri bugetate. La scoala adc ... zero locuri bugetate.

Faceti ceva in privinta asta.

In opinia mea, aceasta scoala face exact ceea ce face o facultate obisnuita: iti da o diploma si 0 optiuni. Diferenta este ca dupa ADC iti schimbi complet viziunea asupra tot ceea ce inseamna publicitate. Ca sa dau un ton metaforic acestui comentariu as spune ca te invata sa nu cauti raspunsuri ci mai degraba sa raspunzi cu alte intrebari si mai apoi ii vei cunoastea adevarata valoare.

Asta cred eu ca este dilema: ofera un imbold extraordinar intr-o directie imbratisata cu pasiune dar nu il "cimenteaza". Si din acest motiv consider ca ar trebui sa existe locuri bugetate.

Un alt argument pro al acestei propuneri este faptul ca genialitatea naste din nevoi iar nevoile sunt ale celor lipsiti.

Daniela Cristina Dinca
acum 14 ani

Nu regret ca am absolvit cursul ADC*RO, nu regret, banii, timpul si amagirea. Nu regret nimic. Ma bucur enorm ca am vazut ADEVARUL despre lumea publicitatii. Am gasit raspunsul la intrebarea "Cum poti intra in publicitate? " simplu, formula magica este: "Umileste-te la maxim!".

Asta este tot ce trebuie sa faca un incepator, asta vor sa vada acesti falsi artisti, nu talent sau inteligenta, deja daca spun personalitate, m-am dus mult prea departe cu nesimtirea.

Doar in fata unor "oamenii speciali" nu poti decat sa pleci capul, nu?

Ar trebui sa va reamintesc ca "special" nu are intotdeauna conotatie pozitiva, dragilor. Da, sunteti "speciali" si lumea ar fi mult mai banala fara voi.

Sa traiti talentatilor!

Daniela Dinca



Branded


Related