Sergiu Biris este invitatul special in cadrul cursului de publicitate online sustinut de Doru Panaitescu

Astazi este ultima zi in care va puteti inscrie la a patra editie a cursului de publicitate online sustinut de Doru Panaitescu la sediul IAA House, in perioada 24-25 iunie 2009. Inscrierile se pot face la www.marketeer.ro/inscrieri.

Invitat special in a doua zi de curs, Sergiu Biris va prezenta platforma de publicitate Triluliu, lansata azi: publicitate.trilulilu.ro. Din toamna, fiecare editie a cursului de publicitate online va avea un invitat special.

Tot astazi mai aveti timp sa participati, pana la ora 16.00, la concursul care va poate aduce o invitatie la curs. Trebuie sa recomandati cursul printr-un email unui cunoscut din bransa/industrie/departament/firma etc., adaugand [email protected] in BCC. Cei care intra in concurs, recomandandu-l la randul lor, vor primi automat o reducere de 10%. Castigatorul concursului va tras la sorti de catre o persoana independenta din blogosfera romaneasca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related