Jeremy Wright: Demarcatia blogger-jurnalist nu e relevanta pentru cititor

Speaker la RoNew Media 3.0. si invitat la rubrica "Insider" a emisiunii AdCouture,
Jeremy Wright (antreprenor, CEO, b5media) a vorbit cu degajare despre distinctia blogger jurnalist, facand chiar o predictie indrazneata: "in 5-10 ani se vor estompa granitele dintre bloggeri si jurnalisti, intrucat vor fi toti uniti de acelasi ideal de a sluji adevarul."

Pana la urma, misiunea oricarui jurnalist este aceea de a furniza informatii audientei si in acelasi timp aceea de a da glas ideilor celor care nu au acces la spatiul public, a mai spus el. Este pana la urma un rol pe care si bloggerii si-l asuma. De aceea, granita dintre jurnalisti si bloggeri este mai mult autoindusa si nu prezinta interes pentru cititori. "Obiectivitatea si standardele sunt lucruri pe care ambele grupuri le valorizeaza insa vorbesc despre ele in moduri diferite", a continuat el.

Discutia dintre Serban Ciusca si Jeremy Wright poate fi urmarita integral aici.

Emisiunea AdCouture este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare vineri seara, de la ora 22:00, la The Money Channel si, in reluare, sambata, ora 11:15 si duminica, la ora 11:15 si 01:00.

Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea Video - AdCouture.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related