F5 X-Media preia in regie inca patru website-uri si creste cu 30% numarul total de vizitatori unici, respectiv cu 41% suma afisarilor

F5 X-Media, regia de vanzari online, cross-media si neconventionale, parte din F5, grupul Realitatea-Catavencu, va administra spatiile publicitare ale website-ului FisierulMeu.ro si, impreuna cu SBS Broadcasting Media, site-urile Primatv.ro, Mondenii.ro, Cireasadepetort.ro.

Astfel, F5 X-Media insumeaza, la nivelul intregului portofoliu, 6,2 milioane de vizitatori unici si 55,72 milioane de afisari, conform datelor aferente lunii mai.

"Odata cu includerea in portofoliu a celor patru website-uri, F5 X-Media asigura utilizatorilor mai mult continut video de calitate si entertainment, in timp ce advertiserii beneficiaza de un volum considerabil mai mare de vizitatori unici si, mai ales, de noi oportunitati cross-media si neconventionale de asociere cu acest continut si, in consecinta, de mai multe sanse de atingere a publicului tinta", a declarat Dragos Gurarosie, director executiv F5 X-Media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related