Brandient a finalizat procesul de rebranding pentru NemoExpress

Brandient a finalizat procesul de rebranding pentru unul dintre primii trei jucatori autohtoni de pe piata serviciilor de curierat rapid.

Nevoia de rebranding, aparuta la 5 ani dupa lansare, a izvorat atat din provocarile specifice unui business antreprenorial aflat in crestere accelerata, cat si din nevoia de performanta prin branding, pe o piata puternic competitionala, dar cu potential modest de diferentiere in categorie.

Schimbarea este vizibila mai ales in exterior, la nivelul identitatii vizuale. Noile insemne vizuale reflecta spiritul antreprenorului si al organizatiei in ansamblul sau, in acelasi timp accentuand abilitatea si determinarea de a respecta dezideratele clientilor. Simbolul ales, cel al rechinului, transmite forta, masculinitate, inteligenta, perseverenta si capacitatea de a indeplini cu succes fiecare misiune. Maniera grafica minimalista si functionala evidentiaza aceste promisiuni, iar cromatica negru-rosu, denota hotarare, usurinta si implicare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune


Comentarii

aurel serian
acum 13 ani
nemo express tepari...nu recomand nimanui...aveti mare grija cu talharii astia la drumul mare....am trimis un colet cu ei continand un iphone4 cu ramburs 2800 ron...coletul a ajuns la destinatie...si a fost refuzat pe motiv ca telefonul e albastru:))))era husa. si e zgariat(aparatul era nou nout daca abia e aparut) :))).in fine...cand a venit baiatul de la nemo express caruia i`am predat coletul sa mi`l aduca inapoi...surpriza...in loc de iphone 4 aveam in colet un iphone 3g foarte tavalit...foarte uzat...foarte,cum vreti voi dar numai telefon nu era ala,care nu mai incapea in husa...acelasi lucru mi`l spusese si curierul din lugoj unde trebuia sa ajunga coletul....deci la scos din husa....si dupa asta nu a mai incaput!!!s`o fi unflat telefonul????????aveti mare grija cu talharii astia....nemoexpress=teapa


Branded


Related