2activePR devine afiliatul lui Fleishman-Hillard in Romania

2activePR a devenit oficial, partenerul afiliat al retelei internationale Fleishman-Hillard in Romania. Semnarea contractului de afiliere a venit ca un pas natural dupa doi ani de colaborare ale celor doua parti semnatare si va lua forma unei aliante strategice, in urma careia agentia locala va beneficia de expertiza internationala a retelei.

"Clientii internationali ai Fleishman-Hillard sunt din ce in ce mai interesati de zona Europei Centrale si de Est, motiv pentru care este extrem de important sa avem cei mai buni parteneri in regiune. Ne-am intalnit cu o serie de agentii de PR din Romania si am fost incantati sa alegem 2activePR drept agentia afiliata a FH in Romania. Decizia noastra de a incheia acest parteneriat cu 2activePR s-a bazat pe o serie de factori. In primul rand, initiativa antreprenoriala din 2000 a doamnei Corina Barladeanu, a fost o miscare extrem de indrazneata, care s-a transformat intr-o reteta de succes. Mai mult, portofoliul de clienti, echipa de consultanti si performantele exceptionale in comunicare, precum si rezultatele de business, au fost ceilalti factori importanti", declara Nick Andrews, Senior Vice-President & Partner al Fleishman - Hillard, responsabil pentru relatiile cu partenerii afiliati din Europa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related