Digi Cafe Awards: Best Online Advertising si-a desemnat castigatorii

Agentiile MB Dragan si Kinecto au plecat acasa cu cele mai multe dintre premiile oferite in cadrul finalei Digi Cafe Awards "Best Online Advertising", care a avut loc joi seara, 25 iunie, in club Loggia.

Competitia Digi Cafe Awards "Best Online Advertising" a fost lansata de F5 la inceputul lunii mai cu scopul de a recompensa excelenta in publicitatea online. Din cele 70 de proiecte participante la concurs s-au calificat pentru etapa a 2-a 42 de proiecte reprezentand executii si campanii online inscrise de 17 agentii si companii client. 11 lucrari au fost premiate in cadrul galei Digi Cafe Awards.

Marele castigator la Digi Cafe Awards a fost agentia MB Dragan care a plecat acasa cu 4 premii, 1 premiu de excelenta pentru cea mai buna aplicatie interactiva ("The Office Project") si 3 premii de popularitate pentru campania "Vanzari 2.0", bannerul "Pagini Aurii" si aplicatia interactiva "The Office Project", aplicatie premiata si de juriu.

La mica distanta ca numar de premii s-a aflat Kinecto cu 3 premii si Tempo Advertising cu 2 premii. Printre castigatori se mai numara: Next Advertising, Mercury 360 Communications si Senior Interactive.

Miza Digi Cafe Awards au fost cele doua premii: "Premiul de excelenta" - ales in urma jurizarii; si "Premiul de popularitate" - votat de catre public, acestea fiind oferite in cadrul a sase categorii de concurs: "Online ads", "Campanii online", "Bannere in format rich media", "Campanii de e-mailing", "Website-uri" si "Aplicatii interactive".

Gala de premiere s-a desfasurat in cadrul evenimentului Digi Cafe care a gazduit o ampla dezbatere despre viitorul publicitatii online in Romania, la care au participat profesionisti din domeniu precum Amelia Cretu - country strategist, Google AdWords Romania; Robert Anghel - online product manager, Orange Romania; Bogdana Butnar - director de strategie si managing director, MRM World Wide Romania; Mihai Dragan - fondator MB Dragan; Doru Panaitescu - consultant si trainer, Marketeer.net; Costin Radu - managing partner, IQads si Smark; Sergiu Biris - Crocodilu' Sef Trilulilu; Emi Gal - co-fondator eOk, fondator si CEO Brainient; si, nu in ultimul rand, Calin Rotarus - managing director, ARBO Interactive.

Prima editie Digi Cafe Awards a avut loc in martie, fiind recompensate 6 dintre cele mai de succes start up-uri ale anului 2008. Premiile Digi Cafe au loc o data la 3 luni si evidentiaza initiativele de business menite sa impulsioneze industria online si sa creeze noi perspective de dezvoltare.

F5, compania de web a grupului Realitatea-Catavencu, a initiat la sfarsitul lunii martie proiectul Digi Cafe, o serie de intalniri informale unde specialistii online, cei din agentiile de publicitate, dar si profesionistii in marketing si comunicare din diverse domenii au ocazia de a relationa, de a schimba idei si de a incheia parteneriate de afaceri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related