[Cannes Lions 2009] Au fost desemnati castigatorii in sectiunile Titanium & Integrated si Film Lions

In ultima zi a festivalului de la Cannes Lions 2009 au fost anuntati castigatorii din categoriile Titanium&Integrated si Film si au fost decernate premiile speciale, conform site-ului Canneslions.com.

Din 3453 inscrieri in sectiunea Film, juriul, prezidat de David Lubars (BBDO North America CCO), a selectat 261 de lucrari pentru finala. In urma deciziei unanime a membrilor juriului, trofeul Grand Prix a fost acordat agentiei Tribal DDB Amsterdam pentru Philips - "Carousel". Au mai fost decernate 16 trofee de Aur, 36 de Argint si 35 de Bronz.

In categoria Titanium & Integrated juriul a acordat 11 Integrated Lions si 3 Titanium Lions. Campania prezidentiala "Obama for America" a castigat doua trofee Grand Prix, in fiecare din cele doua categorii, Titanium si Integrated.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Campanii

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related