Campania virala Samsung "Omnia unboxing video" castiga premiul Silver la Cannes Lions 2009

Samsung Electronics Co., Ltd, unul din liderii pietei de telefonie mobila, anunta obtinerea premiului Silver la categoria Cyber Lions din cadrul Cannes Lions 2009, prestigioasa competitie internationala de advertising.

"Sunt incantat ca videoclipul inovator si amuzant Omnia unboxing (http://bit.ly/2h60h1), care a atras atentia unui numar foarte mare de consumatori, a fost recunoscut in cadrul Cannes Lions, unul dintre cele mai importante premii ale industriei de advertising," a declarat Younghee Lee, Vice President of Global Marketing at Samsung's Mobile Communications Division.

"Cand am lansat smartphone-ul Samsung Omnia, am incercat sa raspundem dorintei consumatorilor de a cauta un produs cu adevarat multifunctional. Din acest motiv, Samsung a planificat pentru acest telefon o campanie orientata catre consumator, cu accent pe buzz marketing, incluzand si campania virala pe online, care a contribuit atat de mult la succesul Omnia". "Samsung va continua sa lanseze campanii creative si inovatoare de marketing pentru produsele sale "state-of-the-art"", a adaugat ea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related