Odyssey semneaza campania "Tu parcurgi kilometri, Rompetrol te premiaza"

Daca vara nu e un motiv suficient ca sa pleci departe de casa, Rompetrol vine cu cele mai bune idei in noua promotie estivala comunicata prin campania semnata Odyssey. "Tu parcurgi kilometri, Rompetrol te premiaza", pentru ca vara asta trebuie doar sa gasesti motive pentru a parcurge cat mai multi kilometri si esti premiat de Rompetrol.

"Mesajul campaniei se concretizeaza in premiile valoroase ale promotiei. Atat premiile garantate, cat si cele 100 de scutere si 100 de ATV-uri, sunt motivatii puternice pentru a strabate orice distanta, numai pentru a aduna punctele pe cartonul-joc ce te aduc mai aproape de premii. Anul acesta, premiile mari sunt expuse in statiile Rompetrol si vor fi castigate prin tragere la sorti in lunile iulie (pentru scutere), respectiv septembrie (pentru ATV uri)", spune Adrian Bratu, Account Manager Odyssey.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune


Comentarii

MILIAN NEAMTU
acum 14 ani
Incepand de la data de 4 august 2009, ma plang peste tot pe unde consider a fi necesar de calitatea serviciilor si seriozitatea firmei Rompetrol.

Tot ieri am depus si o sesizare catre OPC impotriva firmei Rompetrol. Sunt un client vechi al acestei firme insa observ cu deosebit regret ca suntem furati pe fata in acest " mega concurs" : "Tu parcurgi kilometri, Rompetrol te premiazã" .

dDe doaua saptamani ma plimb cu cupoanele completate cu puncetele necesare pentru a-mi ridica amaratul de premiu ce consta intru-n breloc ceas si un rucsac si sunt MINTIT de catre angajatii statiilor rompetrol ca " maine le vom primi cu sigurantza".

Si tot asaÂ…..maine, maine , s-au facut doaua saptamani de cand premiile sunt doar amagiri si minciuni nerusinate.

Imi pot spune si mie mai marii companiei Rompretrol ce incredere putem avea in castigarea corecta a acelor ATV-uri sau scutere daca nici macar amaratele de breolocuri " GARANTATE" nu le poti primi?

Imi pare rau dar un asemenea concurs menit sa aduca clienti firmei , nu face altceva decat sa-i dezamageasca pe cei existentiÂ…Â…Â…

Eu unul am mari dubii in ceea ce priveste serioazitatea firmei si Â…Â…astfelÂ…Â…a serviciilor si produselor saleÂ…Â…

Va multumesc si va rog sa luati atitudine impotriva celor ce ne fura increderea, timpul si banii , indiferent car de puternici se cred ei !



Branded


Related