TeleShop 24 - singurul post de televiziune din Romania de la care poti cumpara produse Quelle

Pe 25 mai, TeleShop 24 - primul post de T-Commerce- facea cateva promisiuni publicului: intrarea in retelele de cablu in decurs de o luna, aducerea unor vedete care sa prezinte emisiunile postului si comercializarea - in premiera si in exclusivitate pentru televiziunea din Romania - a produselor Quelle.
Toate aceste promisiuni astazi sunt certitudini.

Incepand de miercuri, 17 august, telespectatorii si clientii TeleShop 24 vor putea cumpara - in premiera si in exclusivitate - produse Quelle de cea mai buna calitate si la preturi fara concurenta. Ca urmare a contractului incheiat, TeleShop 24 este singura televiziune din Romania care are dreptul de a prezenta si comercializa produsele celebrului concern german Quelle. Astfel, in grila postului au fost incluse inca cinci emisiuni special dedicate acestor produse, emisiuni ce vor fi prezentate de nume celebre, binecunoscute publicului romanesc: Cristina Teodorescu, Adriana Titieni, Mihai Cioceanu, Alexandru Agarici si altii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related