Daniel Dobrin: Locul I obtinut m-a ajutat sa fac o glumita referitoare la o renegociere de salariu

Buzz cu Daniel Dobrin, absolvent al Scolii ADC (locul 1), junior copywriter Propaganda

IQads: Cu ce asteptari te-ai inscris la Scoala?
Daniel Dobrin: Cand m-am inscris in scoala ADC nu am asteptat sa se intample nimic, am incercat sa fac eu lucrurile sa se intample. Sistemul il stiam de la un prieten care a fost in prima serie adc, deci stiam ce o sa primesc si ce trebuie sa ofer. Mi-am propus sa abordez scoala ca pe o ultima sansa de intrare in publicitate si sa rezolv cat mai bine briefurile pentru a capta atentia tutorilor in vederea unei posibile angajari.

IQads: Spune-mi cateva cuvinte despre background-ul tau (facultate/ liceu).
Daniel Dobrin: Fiul Ioanei si al lui Petre, doi muncitori obisnuiti veniti in Bucuresti sa lucreze in aceeasi fabrica de incaltaminte a regimului comunist. Coronita din primii ani de scoala si rolurile principale din serbarile de sfarsit de an, il propulseaza catre un liceu tehnic de textile unde rupe fasu si intinde coarda pana ajunge la facultatea de constructii. Cele aproximativ 10 locuri de munca derulate in paralel cu facultatea, il determina sa treaca de la zi la seral, tactica ce se dovedeste a fi insuficienta pentru promovarea in anul 4. In prezent este student la facultatea de psihlogie pe care o frecventeaza de la distanta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related