Infinit Solutions semneaza primul spot TV Honda creat in Romania

Infinit Solutions si Honda Trading Romania lanseaza noua campanie nationala "Honda Accord Summer Edition 2009", ce ruleaza incepand cu 3 iulie pe posturile TV, in cele mai importante publicatii din Romania si este bineinteles sustinuta de o componenta foarte puternica online.

Infinit Solutions semneaza lansarea primului spot TV din istoria Honda Trading Romania, clip publicitar cu o abordare originala ce pleaca de la ideea ca "Tot ceea ce iti poti imagina este real."

Alex Cernatescu, CEO and Creative Director - Infinit Solutions, declara: "Suntem mandri sa realizam primul spot TV pentru Honda in Romania. Gandit in spiritul curentului de arta cubist, intiat de faimosul Pablo Picasso, clipul infatiseaza intr-un mod original noua Honda Accord - pictata in fragmente intr-un tablou. Cadrul urmator arata cum amestecul de imagini este chiar noul automobil marca Honda expus intr-o galerie de arta, nu intr-un showroom auto cum ne-am putea astepta. In aceeasi maniera originala este abordata intreaga campanie, astfel ca reuseste sa sparga tiparele de comunicare din piata auto romaneasca, atragand atentia asupra Ofertei Honda ".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related