Marketingul direct iti sustine afacerea in vremuri de criza

"Uneltele de marketing direct corect folosite pot sustine business-ul unei companii pe timp de criza", sustine Serban Goran, presedintele Asociatiei Romane de Marketing Direct (ARMAD). "In contextul economic actual, mai mult ca oricand, o campanie de promovare trebuie sa urmareasca obtinerea unui raspuns direct, o actiune concreta din partea celui care este expus mesajului.", declara domnul Goran.

Una dintre primele masuri adoptate de catre managementul companiilor anul acesta a fost reducerea, uneori substantiala, a bugetelor de marketing. Dar oare valoarea investitiei ar trebui schimbata sau, dimpotriva, strategiile si mesajele in comunicare? Specialistii considera ca, mai ales in aceasta perioada, promovarea afacerii este esentiala pentru orice antreprenor, iar neglijarea actiunilor de comunicare poate conduce la pierderi semnificative pe termen lung. In vreme de criza firmele trebuie sa adopte strategii concrete pentru ca mesajul lor sa ajunga la segmentul de piata caruia i se adreseaza.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

Mihai Relevant
acum 14 ani
Dupa Drayton Bird marketingul este :"Orice activitate publicitara care creeaza si foloseste o relatie directa intre tine si clientul actual sau potential ca individ". Chestia cu focalizarea din text e cam plastica. Daca vreti puteti gasi campanii de direct marketing locale comentate pe www.blog.relevantdirect.ro .


Branded


Related