Cind targetul e plecat la coasa

Au principalul avantaj ca sint multi. In schimb, nu au suficiente resurse materiale si nici nu sint dispusi sa cheltuiasca pe produse de care nu au neaparat nevoie. Pe drumurile de tara gasesti cu greu o reclama destinata romanilor din mediul rural.
Cu toate ca inglobeaza aproximativ 50% din populatia tarii, mediul rural este de cele mai multe ori ignorat de producatori, mai ales cind vine vorba de promovare. Motivul? In mare parte este legat de ineficienta alocarii unor sume de bani pentru astfel de metode de impulsionare a vinzarilor. "Aceasta populatie conteaza prea putin in planurile advertiserilor de azi, date fiind puterea de cumparare redusa si obiceiurile de consum arhaice", este de parere Octavian Popescu, managing director in cadrul agentiei de publicitate Initiative.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related