Peroni Nastro Azzurro are o noua platforma de comunicare

Peroni Nastro Azzurro lanseaza Ambientalia, noua platforma de comunicare, construita in jurul emisiunii TV cu acelasi nume si a site-ului interactiv www.ambientalia.ro. Ambientalia isi propune sa le ofere consumatorilor posibilitatea de a experimenta, la nivel personal, stilul de viata italian.

"Ambientalia" reprezinta prima platforma de comunicare suta la suta romaneasca implementata de Peroni Nastro Azzurro si completeaza celelalte actiuni de comunicare pe care brandul le deruleaza pe canale clasice precum outdoor si print. "Ambientalia" se integreaza astfel in strategia de comunicare Peroni Nastro Azzurro, bazata pe relationarea directa cu consumatorul, printr-o abordare indrazneata si atipica pentru comunicarea unei marci de bere, dar tipica pentru o marca a stilului italian.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related