Se pregateste o noua editie Golden Drum

In perioada 5-9 octombrie 2009 va avea loc la Portoroz cea de-a saisprezecea editie a festivalului Golden Drum. Termenele limita pentru inscrieri variaza in functie de categorii, astfel incat primul este pe 31 august 2009, urmand ca pe 7 septembrie sa fie data limita pentru toate categoriile de concurs.

Organizatorii festivalului anunta o premiera pentru editia din acest an: organizarea unei zile dedicate exclusiv PR-ului. Astfel, miercuri, pe 7 octombrie vor avea loc dezbateri pe teme legate de relatiile publice, vor fi anuntati finalistii competitiei din categoria PR si se vor desfasura si prezentarile unor campanii de PR ale juniorilor din bransa, in cadrul concursului PR Student. Invitatul special al acestei zile va fi Brad Staples (CEO EMEA, APCO Worldwide), supranumit si "guru of public affairs", care va tine discursul de inaugurare a sectiunii de concurs. Un alt vorbitor cheie in cadrul zilei PR-ului va fi Mark Weiner (CEO, PRIME Research).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related