Tu pe cine chemi la bere?

Intr-un apartament din sectorul 7.

− Doamne, ia-ma! Ce cauta, Nelule, in frigider sticlele astea de bere la 2 litri? Io unde mai pun oala de ciorba?
− Da' unde te crezi, fa, aicea, de urli asa? La Tradati in dragoste? Ia misca tu in bucatarie frumooos si prajeste semintele-alea. AI AUZIT?

Nelu se retrase in sufragerie, inchise usa "frumos" dupa el si stinse televizorul, ceea ce nu-i statea deloc in fire. Se aseza intr-un fotoliu, trase mai aproape masuta de cafea, intoarse pe dos plicul nedeschis ale unei facturi si incepu sa faca o lista.

- Cordescu - nu, ca m-a pus sa pazesc frigiderul de bere la ziua lui. Si unde mai pui ca venise si bucatica aia sa ma intrebe ce e ala un carburator, ca aflase ca sunt mecanic si io stateam ca boul sa pazesc berea in loc sa ma duc sa-i esplic, intr-un loc mai ferit.
- Popa - nu, ca nu m-a ajutat sa car mobila. Al dreacu, cum a plecat el la tara fix in joia aia, n-a reusit sa-mi esplice nici pana in ziua da azi.
- Nitescu - nu, ca-l duc in carca de ani de zile la munca, io l-am invatat meserie, io ii zic ce sa faca, cum sa repare si tot el are leafa mai mare. Deci nu. CLAR NU.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

pop aurelia
acum 14 ani
Nelu cheama la bere pretenii


Branded