Infinit Solutions semneaza campania "Douasprezece Rate" pentru Adama

Infinit Solutions, una din cele mai puternice agentii full service independente, a finalizat filmarile la spotul TV Douasprezece Rate pentru campania realizata in Ploiesti de Adama, dezvoltator imobiliar de varf pe piata din Romania.

Clipul TV face parte din campania ce are la baza ideea ca "Adama iti plateste ratele la prima casa in primul an" si ruleaza in Ploiesti incepand cu luna august, spotul urmand sa fie adaptat si pentru campaniile ce urmeaza sa se desfasoare in Brasov si Bacau.

Campania Douasprezece Rate, implementata de Infinit Solutions, va rula pe TV, radio, print si outdoor. Clipul are o abordare originala si plina de viata, cele 12 rate fiind personificate, fiecare aducand in noua casa un cadou - o canapea, un tablou, sistem audio.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related