De luni, te asteptam la ADfel

ADfel, singurul festival de publicitate neconventionala din Romania, isi deschide portile luni, 31 august 2009. Timp de sapte zile, pana pe 6 septembrie, pe terasa La Motoare vor fi expuse o serie de executii neconventionale care vor demonstra cum se poate face publicitate intr-un mod simplu si eficient.

Programul festivalului include "Ziua Culturala", Concursul de parodii Grand Spoof in cadrul caruia se vor difuza cele mai bune 10 spoofuri si "Ziua Reciclarii" care se va incheia cu Recycle Music Party.

"Ziua Culturala" va reuni organizatii culturale si ONG-uri de mediu care isi vor propovadui mesajele intr-un mod neconventional. Cei care vor veni marti seara pe terasa vor vedea cum functioneaza tonomatul de gunoi pe care il vor aduce in terasa reprezentantii WWF, vor invata sa faca sorcove la standul Muzeului Taranului Roman si vor asista la priveghiul pentru omul facut din materiale reciclabile, organizat de MaiMultVerde.

In fiecare seara se vor proiecta in terasa spoturi tematice care vor avea ca subiect flash mob-uri celebre, spoturi sociale, virale, masini, spoof-uri sau SuperBowl.

Pe ecranul ADfel se vor proiecta vineri cele mai bune 10 parodii de reclame inscrise in concursul Grand Spoof si jurizate de Alexandru Dumitrescu (Associate Creative Director, McCann Erickson), Alina Gavrila-Bortun (Managing Partner & Creative Director, Gavrila&Asociatii), Andrei Tripsa (Director de Creatie, Propaganda), Bogdan Naumovici (Managing Director, 23), Costin Radu (Managing Director, IQads si SMARK), Liviu David (Creative Director, Next Advertising).

Omuletii verzi va asteapta in fiecare zi la atelierul de pictura amenajat in terasa pentru a va demonstra talentul la pictat becuri. In caz ca pictura nu e punctul vostru forte, puteti depune becul la Coltul Verde, unde se recicleaza becuri arse. Seara de sambata va incepe cu un special live act sustinut de trupa Sistem si va continua cu Recycle Music Party, unde ar fi tare sa aduceti un bec ars, in loc de bilet de intrare.

Pentru a-i incuraja pe cei din terasa sa povesteasca momente stanjenitoare din viata lor, Furazolidon va oferi un show de stand-up comedy sustinut de Teo de la trupa Deko si de Sergiu de la Aristocratii.

Weltauto va va demonstra care e cel mai rapid mod de a va schimba masina prin executiile pe care le va implementa in terasa impreuna cu Evolve
Media.

Alte branduri prezente anul acesta in cadrul festivalului sunt Muzeul National de Arta al Romaniei, MaiMultVerde, Ideo Ideis, Politia Capitalei, Salvati Delta, Institutul Cultural Roman, World Wide Fund For Nature, Mare Nostrum, Muzeul Taranului Roman, Schimba Lumea si Greenpeace.

Pe toata durata festivalului, participantii la ADfel vor putea vizita ADfel Galleries, expozitia de lucrari neconventionale romanesti care va contine anul acesta si cele mai premiate lucrari internationale la Clio, Golden Drum, Golden Hammer si ADFEST.

ADfel, singurul eveniment autohton dedicat publicitatii neconventionale, organizat de IQads si 24-FUN, revine intre 31 august si 6 septembrie pe terasa La Motoare, din Teatrul National Bucuresti.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

corina felea
acum 14 ani
vom putea sa ne bucuram de lucrarile ADfel si pe site? nu ne luati aceasta bucurie, noua, celor din provincie!
Mirabela Manea
acum 14 ani
lucrarile vor fi postate pe adfel.ro, deci o sa le poata vedea toata lumea acolo


Branded


Related