Peste 100 de proiecte inscrise la Webstock Awards 2009

Cea de-a doua editie Webstock Awards, prima competitie din Romania dedicata proiectelor si ideilor web 2.0, a atras peste 100 de aplicatii in decursul etapei de inscriere in concurs, desfasurata in perioada 3-28 august.

Dintre cele 12 categorii disponibile cele mai disputate au fost Others, Publishing si Utility. Categoria Publishing a inclus proiecte ce ofera continut specializat si totodata instrumente de interactiune utilizatorilor, Utility a vizat aplicatii online sau pentru desktop, care ofera utilizatorilor diverse instrumente pentru activitatile de zi cu zi, iar Others a reunit proiecte si aplicatii inedite, ce nu au putut fi integrate in restul categoriilor disponibile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related