Donatii din partea companiei Bayer pentru sinistratii din comuna Tudor Vladimirescu

Compania Bayer sprijina sinistratii ramasi fara locuinte din comuna Tudor Vladimirescu, judetul Galati. In acest scop au fost achizitionate materiale de constructie in valoare de 10,000 de Euro. Materialele vor ajuta la reconstructia locuintelor pentru 10 familii din localitatea Tudor Vladimirescu, grav afectata de ultimele inundatii.
In data de 17 august, cinci camioane cu materialele necesare construirii caselor au fost descarcate in comuna Tudor Vladimirescu. Materialele au fost inmanate direct de catre reprezentantii Bayer, cu sprijinul autoritatilor locale.

"Dupa ce am vazut cu ochii nostri urmele dezastrului, suntem bucurosi ca am reusit sa ajutam familiile care au suferit cel mai mult de pe urma inundatiilor" - a declarat Bjoern Franzen, General Manager Bayer.
Bayer este o antrepriza globala, care actioneaza in domeniul sanatatii, al nutritiei si al materialelor hi-tech. Responsabilitatea sociala este parte integrala a misiunii Bayer, regasindu-se in actiunile companiei in cele 150 de tari in care isi are reprezentante. Donatiile constituie un instrument important al politicii de responsabilitate sociala a companiei Bayer.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related