Propaganda lanseaza campania de repozitionare a berii Burger

Berea e ca telefonia. Leaga oamenii intre ei. Doar ca spre deosebire de telefonie, care e un mediator atunci cand oamenii nu pot fi impreuna fizic, berea ii leaga atunci cand ei sunt fata in fata.

Propaganda impreuna cu European Food lanseaza campania de repozitionare a berii Bürger, in urma pitch-ului castigat de agentie in luna mai.

Campania, care lanseaza si noul slogan - Traiasca Bürger, berea oficiala a statului de vorba! - isi propune sa readuca marca in atentia publicului intr-un mod pertinent, relevant si in concordanta cu personalitatea sa.

"In constructia noii pozitionari am plecat de la un adevar simplu dar fundamental. Un lucru pe care toata lumea il stie dar putini il constientizeaza. Faptul ca statul la bere ajunge sa fie de multe ori sinonim cu statul de vorba", declara Geanina Mocanu, director de marketing Divizia Bere European Food.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related