CRESTA 2005 - LOWE, SINGURA FINALISTA DIN ROMANIA LA SECTIUNEA PRINT

"Citeste o carte!" la al patrulea premiu international
"Nominalizata anul asta la Ad Print, New York si Cresta, premiata cu aur si argint la Golden Hammer 2004 si argint la Epica 2004, <Citeste o carte!> mai are doar doua probe de trecut: Ad'Or si Cannes, ambele in 2006. Ele vor incheia viata de festival a acestei idei exceptionale, circuitul firesc al marilor idei in publicitate. Mai ramine, poate, intr-o zi, Hall of Fame...", Mihai Coliban, Creative Director Lowe.
Fara a mai surprinde pe cineva, nominalizarea campaniei "Citeste o carte!" la Cresta 2005 (initiat in urma cu 12 ani de Creative Standards International in parteneriat cu International Advertising Association) este cu atat mai valoroasa cu cat Lowe este singura agentie din Romania ajunsa in finala acestui festival si una din cele 4 finaliste Lowe la nivel global (alaturi de birourile din Zagreb, Paris si Stockholm).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related