Se infiinteaza Syscom Digital, agentie de mobile & online marketing

Syscom Digital este cea mai noua agentie de mobile & online marketing, dedicata serviciilor integrate de comunicare digitala, insa cea mai ‚veche' din punct de vedere al expertizei. Pentru ca impreuna cu o echipa omogena si profesionista, Maia Novolan - director general Syscom Digital, care si-a adus contributia in ultimii 14 ani la consolidarea marketingului inovativ pe piata locala, isi propune sa ofere o noua alternativa comunicarii conventionale, prin solutii de comunicare digitala inteligenta si inovatoare.

Pentru Syscom Digital marketingul mobil inseamna mai mult decat 160 de caractere intr-un simplu mesaj pe telefon. Prin viziunea deloc conservatoare Syscom Digital intentioneaza sa depaseasca tacticile clasice de comunicare mobila, tip SMS advertising, si sa aduca pe piata autohtona trendurile viitorului. Obiectivul major al agentiei este sa ofere clientilor strategii integrate de marketing digital, care combina eficient tacticile de marketing on-line cu cele off-line. Pentru Syscom Digital creativitatea merge mana in mana cu tehnicile inovative de new media, in vederea obtinerii prompte de rezultate usor cuantificabile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related