iLeo a castigat 6 premii la ADOR 2009

Agentia de publicitate interactiva iLeo a castigat aseara 6 premii: 4 Gold si 2 Bronze la gala festivalului local de publicitate ADOR. De altfel, aceasta performanta situeaza iLeo pe prima pozitie in cadrul agentiilor interactive si la bataie pentru agentia anului in Romania, o situatie inedita pentru o agentie de interactive.

"Una dintre cele mai mari satisfactii generate de acest succes vine din faptul ca am obtinut recunoasterea unui juriu international pentru aceleasi lucrari pentru care juriul romanesc de la Internetics nici nu ne-a bagat in seama. Suntem mandri ca facem advertising digital recunoscut international, suntem mandri ca am fost pionieri pe partea de idee in acest mediu in Romania", a declarata Mugur Patrascu, Managing Partner al iLeo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related