10 premii pentru Saatchi&Saatchi la ADOR 2009

In cadrul Galei de Premiere ADOR 2009, Saatchi & Saatchi a castigat 10 premii: trei de aur, patru de argint si trei de bronz.

Cele trei trofee de aur pentru Saatchi & Saatchi au fost castigate pentru: Girls Night Out in categoria Online, sectiunea Virals pentru clientul www.121.ro, lucrarea Choices in categoria Special Best, sectiunea Best Production (TV) pentru United Way Romania, si tot in aceeasi categorie, dar la sectiunea Best Use of Ilustration (Print) pentru lucrarea Bomb, client Greenpeace.

Jorg Riommi, Creative Director Saatchi & Saatchi: "Suntem foarte fericiti cu premiile castigate in acest an la ADOR. A fost o seara grozava pentru noi care ne-a inspirat si ne-a motivat. Am inscris sapte lucrari si am castigat cu sase, iar lucrul acesta inseamna enorm pentru noi. Imi doresc ca la editia urmatoare sa avem mai multe inscrieri in categorii diferite. De asemenea, in numele agentiei Saatchi & Saatchi felicit castigatorii titlului de Agentia Anului, Graffiti BBDO".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

A Gagonu
acum 14 ani
"Am vrut sa rupem pisica, sa terminam cu ghostaria care a inveninat acest festival si sa demonstram ca se poate si cu campanii iubite de client."

Ema Prisca, Creative Director Graffiti BBDO



Branded


Related