Emilian Arsenoaiei: Mi se pare inacceptabil ca agentiile care au sefia IAA, UAPR, ADC*RO sa stea pe margine!

Buzz cu Emilian Arsenoaiei (Managing Partner, Arsenoaiei&Matasel)

IQads: Dupa indelungile discutii din industrie despre cum sa facem din ADOR un festival mai bun, dupa o gramada de rezolutii despre efortul comun al agentiilor in acest sens, o intrebare sta inca in picioare: Au mai fost inscrise ghost-uri la ADOR-ul de anul asta? Ai vazut vreunul?
Emilian Arsenoaiei: Stii, toata povestea asta cu ghost-urile e tare greu de judecat. Daca ma intrebi daca am vazut anumite lucrari doar in festivaluri, o sa-ti raspund ca da. Dar asta nu insemna neaparat ca sunt si ghost-uri. Nu citesc toata presa scrisa, nu ma dau pe toate site-urile din Romania, nu ascult toate radiourile si nici nu ma uit la toate televiziunile. Cu atat mai putin citesc toate cataloagele si scotocesc prin toate scarile de bloc din Bucuresti sa caut fluturasi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related