Participa la promotia STR8 to USA

Pentru aceasta vara, STR8 a pregatit promotia STR8 to USA cu o valoare aproximativa a premiilor de 70000 EURO. Produsele participante la promotie sunt toate deodorantele si after shave-urile din gama STR8, care au aplicata eticheta de promotie.
In urma trimiterii codului inscriptionat pe eticheta, prin SMS la numarul 1830 sau intrand pe www.str8promo.ro, se pot castiga zeci de premii instant: 10 telefoane Samsung D500, 50 de perechi de ochelari Spyoptic, 100 de ceasuri Swatch, 8000 de after shave-uri, 10000 de deodorante STR8. Primii 1000 de participanti la promotie castiga automat un deodorant STR8.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

hincu aurel
acum 16 ani
cum trimit codul?
hincu aurel
acum 16 ani
in regulament e trecut anul 2005. care-i adevarul?

claudiu BECHEANU
acum 16 ani
cum trimit codul?
CARMEN MIHAELA DUSA
acum 16 ani
cum trimit codul?
ovidiu-marian creta
acum 16 ani
de ce nu dati explicatii clare despre cum sa trimiti codul.. nu povesti..
tudora sorin-claudiu
acum 16 ani
E firma serioasa?! Aici scrie 2005 pe produse scrie 2007. Intreaba oamenii cum sa trimita codul pe internet (cum scrie si-n regulament) si nu raspunde nimeni!
Mirabela Manea
acum 16 ani
stirea e din 2005, dupa cum puteti vedea mai sus... deci nu cred ca mai e valabil regulamentul..
gartonea marius
acum 16 ani
cred ca este mare TEAPA
gartonea marius
acum 16 ani
Chiar ca va bateti joc de acest site , sunte-ti firma serioasa si mai vreti sa aveti si vinzari ?, acesta este un site fantoma sau ce unde trebuie sa complectezi pentru ati valida un cod de la concursul www.str8promo.ro..................aici nu cred situl nu are nici cea mai mica legatura cu concursul.TEAPA


Branded


Related