[Golden Drum 2009] Reintroducerea categoriei "Network of the Year" relanseaza "coatele in stomac"

Lucrari inscrise la Golden Drum 2009
Anul acesta, pentru festivalul Golden Drum de la Portoroz, avem cam acelasi numar de inscrieri ca si anul trecut (in jur de 20). Am inscris lucrarile pe care le consideram reprezentative pentru munca noastra din ultimul an. Acesta a fost criteriul. Drept urmare, categoriile au fost cele corespondente... nu am abordat in stilul "strategie de festival" (adica scanat categoriile si apoi pregatit niste inscrieri acolo unde credem ca am putea izbuti) din doua motive: 1. sincer, nu avem timp pentru genul acesta de abordari; 2. nu credem ca e un pariu neaparat castigator in momentul in care majoritatea celorlalti fac si ei acelasi lucru.

Totusi, avem cateva inscrieri in particular la "Print" si "Posters" pe care noi le consideram foarte bune si pentru care avem mari sperante.

Cum afecteaza criza inscrierile in festival?
Recesiunea de anul acesta afecteaza in mod sigur participarea majoritatii agentiilor, la majoritatea festivalurilor. Doar ca exista festivaluri foarte importante - cum este cazul si celui de la Portoroz - unde agentiile se straduiesc sa aiba in continuare o prezenta relevanta, in ciuda efortului financiar.

Calitativ - nu cred ca va exista niciodata vreo scuza buna sa justifice un compromis referitor la acest criteriu.

Cantitativ - da, cred ca reprezentantii agentiilor macar acum se gandesc mai bine inainte sa acopere orice categorie cu inscrieri.

Se relanseaza categoria "Coate in stomac"
Editia de anul acesta a Golden Drum a reintrodus "Network of the Year", ceea ce relanseaza "coatele in stomac" sau "mana de ajutor care te impinge de la spate", adica micile atentii pe care si le ofera dupa cum e cazul reprezentantii fiecarei agentii multinationale, parte dintr-o retea. Sper ca organizatorii sa fie foarte stricti in organizare, iar juriul unul imperturbabil pentru a nu fi afectata competitia de interesele de grup.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related