Ogilvy promoveaza a patra editie Anim'est

Pentru al doilea an consecutiv, Ogilvy semneaza cu originalitate campania de promovare a Festivalului International de Film de Animatie, Anim'est, care va avea loc intre 2 si 11 octombrie in Bucuresti.

"It's gonna shake your world" este formula prin care cea de-a 4 a editie isi pregateste publicul, national si international, pentru zece zile de festival mai animate ca oricand.

Retrospectiva de animatie japoneza, centrata in jurul lui Hayao Miyazaki, unul dintre cei mai mari animatori din toate timpurile, prezenta lui Mike Reiss, scenarist al filmelor Simpsons Family si Ice Age 3, in cadrul festivalului si noutatea absoluta a editiei - Creepy Animation Night, o intreaga noapte dedicata filmelor de animatie si muzicii, sunt numai cateva dintre elementele care garanteaza o experienta spectaculoasa si solicita o campanie de promovare pe masura.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related