Fairy face minuni!

Fairy a spalat de peste patru ori mai multe farfurii decat un detergent de vase obisnuit! Nici romanii nu s-au lasat mai prejos si au stabilit un record national: 30.000 de mititei pregatiti si serviti in aceeasi zi.
La ora 19.00 cei doi notari prezenti la eveniment au confirmat: Fairy a spalat de peste 4 ori mai multe vase decat un detergent lichid de vase obisnuit.

Va puteti imagina cata grasime au lasat cei 30 000 de mititei....? Fairy si-a dovedit inca o data eficienta impotriva grasimii. Mii de farfurii pline de grasime nu au fost o problema pentru Fairy, care a facut fata cu succes provocarii.
Nico, Mihai si Florin de la Hi-Q au fost gazde excelente pentru cei aflati in Parcul Herastrau la aceasta sarbatoare. Concursurile diverse - cel mai mare numar de mici mancati intr-un singur minut, cine mananca cel mai repede mititeii - si formatiile Vita de Vie, Etno si D'Or au incantat, audienta. Cei trei membrii ai trupei Hi-Q si prietenii lor invitati pe scena amplasata in parcul Herastrau au creat si au mentinut o atmosfera incendiara pe parcursul intregii zile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related