Griffon & Swans a realizat un nou spot pentru Jurnalul National

Jurnalul National si agentia de publicitate Griffon & Swans au starnit o furtuna alba de hartie pentru filmarea noului spot de promovare a proiectului Biblioteca pentru toti.

Avalansa de foi de carte ce isi cauta cititorii a inceput la ora 16:50 cand 11 tunuri de hartie alimentate cu pagini de carte au fost declansate simultan in fata Teatrului National Bucuresti, in parcul de langa Spitalul Coltea si la fantana din fata cladirii Universitatii, in timp ce la ferestrele facultatilor de matematica si geografie 40 de oameni sporeau ploaia de hartie.

Spotul (30 sec., 1 min.) vine sa sustina comunicarea colectiei de la Jurnalul National, aflata deja la al 30-lea volum aparut si ii indeamna pe oameni sa continue sa citeasca autorii consacrati din literatura romana. De altfel, intreaga campanie de promovare Biblioteca pentru toti se bazeaza pe ideea de continuitate - colectia isi propune sa aduca in casele oamenilor literatura romaneasca de calitate intr-un format nou, dar care transmite mai departe viitoarelor generatii valorile sale aflate in pericol de a fi uitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related