Brici Entertainment comunica si pe piata din Romania

Mark Walton, unul dintre cei mai premiati creativi stabiliti in Romania, intra cu forte proaspete pe piata locala. Fost Chief Creative Officer pentru Bucuresti si Praga al JWT, Walton a agreat ca, odata cu demisia lui din companie, sa semneze un contract de non-concurenta cu Scala JWT/ WPP, pentru teritoriul Romaniei. Odata cu expirarea valabilitatii contractului in iunie 2009, Walton este pregatit sa lanseze ofensiva asupra pietii romanesti de publicitate, prin agentia sa Brici Entertainment.

In momentul de fata, Brici Entertainment este singura agentie cu sediul in Romania care a lucrat in ultimii doi ani de zile doar pentru piata internationala. In noul context insa, agentia se extinde rapid si in Romania, atragand clienti noi in fiecare saptamana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

andrei orcula
acum 14 ani
oau... as vrea sa lucrez si eu cu domnul walton

pare ca e mai smecher decat david droga, craig davis sau erik vervroegen...care bietii de ei au mai putine premii. 70-80 am citit ca ar fi adunat.

poate oare dl Walton sa ne arate lucrarile cu care a luat premiile?

asteptam cu nerabdare :)

Razvan Capanescu
acum 14 ani
ei bine da, se pare ca se ridica al doilea val de expati de mana a doua ... asta e blestemul Romaniei - de la noi pleaca cei mai buni, de la ei vin toti ratatii... vezi si cine a venit la Lowe... si vin pe post de Mesia in pustiu, au impresia ca vor straluci aici (de unde si umflarea in pene) si ca mai intai trebuie sa ne arate cat suntem noi de varza si cate au acumulat ei.... gen - am fost si eu in camera cand s-a facut acea campanie, sunt si eu la credits... daca era asa de pe bune palmaresul domnului Walton, cum de nu are statuie in fatza la Palais des Festivals?... sau ma rog, cum de nu a fost speaker pe la vreun festival important, sa ne impartaseasca din vasta sa experienta?


Branded


Related