Conferinta "Marketing in Direct" se desfasoara in data de 21 octombrie

Prima editie a Conferintei Internationale "Marketing in Direct", organizata de More Than Pub, ce se va desfasura in data de 21 octombrie a.c. la Clubul Diplomatic din Bucuresti, se doreste a fi mai mult decat o simpla conferinta. "Marketing in Direct" a fost conceput ca un eveniment ce aduce o viziune noua in domeniul conferintelor de business, propunandu-si sa devina o alternativa nonconformista, in egala masura inteligenta, pentru multitudinea de actiuni asemanatoare din domeniu.

Agentia organizatoare, More Than Pub, cunoscuta pana acum pentru abordarile indraznete si originale, a venit si de acesta data cu o propunere inedita: sub sloganul "Dau un regat pentru un cal" subiectele tratate in cadrul Conferintei vor re-explica bazele Marketingului Direct intr-o abordare "back to basics". Acest concept, completat cu o serie de detalii esentiale, transforma Conferinta intr-un eveniment unic de business, ce ofera in egala masura informatii fundamentale de profil, dar si entertainement.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related