Business Standard devine singura publicatie din Romania premiata de Asociatia Mondiala a Ziarelor

Antreprenor si Guvernul Privat, proiectele Business Standard, au fost desemnate cele mai bune proiecte media integrate din lume, in cadrul XMA Cross Media Awards Gala 2009, ce a avut loc astazi la Viena. Business Standard a devenit astfel singura publicatie din Romania premiata de WAN-IFRA (World Association of Newspapers and News Publishers).

Competitia gazduita de WAN-IFRA a premiat cele mai bune proiecte de strategie de brand si design ce combina mai multe canalele media pentru o cat mai buna integrare a marcii. Proiectele Antreprenor si Guvernul Privat au castigat locul I la categoria A (publicatii cu tiraj de sub 100,000 de exemplare). Conform criteriilor de jurizare, Antreprenor a primit cele mai multe puncte pentru misiune si impact, iar Guvernul Privat a fost foarte apreciat pentru ideea si strategia care au stat la baza proiectului. Pe locurile II si III s-au clasat britanicii de la Herald Express cu proiectul "Rock Stars" si spaniolii de la Hora Nova cu "dBalears".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related