Media Image Group, acceptata in cadrul FIBEP

Media Image Group, cea mai importanta companie romaneasca de monitorizare media, a fost acceptata ca parte a singurei asociatii profesionale internationale a companiilor de monitorizare (FIBEP). Congresul FIBEP (Federation Internationale des Bureaux d'Extraits de Presse) s-a desfasurat in perioada 14-17 octombrie la Buenos Aires iar includerea companiei Media Image Group in cadrul asociatiei a fost decisa in unanimitate, sambata, 17 octombrie.

"Federation Internationale des Bureaux d'Extraits de Presse" (FIBEP) este singura asociatie profesionala a companiilor de monitorizare si reuneste mai mult de 80 de membri din 46 de tari. Prin prezenta in cadrul acesteia, Media Image Group va avea acces si va monitoriza media care acopera majoritatea continentelor (Australia, Asia, America de Sud si Nord, Europa). Astfel, incepand cu luna octombrie, Media Image Group va oferi clientilor sai acces la monitorizari provenite din tari precum Franta, Germania, Australia, Rusia, China, India, Malaiezia, Singapore, Statele Unite, Argentina, Brazilia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related