Mai e doar 1 zi in care puteti achizitiona abonamente la pret redus pentru Kinofest

Cea de-a treia editie a Festivalului International de Film Digital Kinofest debuteaza in forta pe 22 octombrie la The Light Cinema, primul cinematograf integral digital din Europa. Pana miercuri, 21 octombrie inclusiv, se pot achizitiona abonamente la pret redus (35 RON pentru toate cele 3 zile) de pe TicketPoint.ro, din magazinele Diverta selectionate sau de la casieriile The Light Cinema.

Dupa aceasta data, mai pot fi achizitionate bilete direct de la locul in care se va desfasura festivalul (The Light Cinema, Soseaua Progresului, nr. 151-171) la pretul intreg de 20 RON pe zi.

Ca si in editiile precedente, festivalul dureaza 3 zile, totalizand peste 21 de ore de competitii de film, proiectii speciale & off competitie si concerte. Fiecare zi de festival include o competitie de filme digitale (fictiune, animatie, micromovie), cu peste 160 de filme inscrise din 20 de tari, multe din ele fiind proiectii in premiera pentru Romania.

Pe langa filme, prima seara a festivalului ii va avea ca invitati pe Les Elephants Bizarres (www.myspace.com/leselephantsbizarres) si Scout Astray (www.myspace.com/scoutastray), doua trupe romanesti de muzica indie, care vor asigura coloana sonora a primului festival de film digital din Romania. Concertele vor include combinatii inedite de live performance, instrumente muzicale digitale si visuals.

Kinofest este o gala de festivaluri, reunind cele mai premiate scurtmetraje recente, realizate de autori cu un palmares impresionant. Peste o treime din filmele din festival au cel putin un premiu international, la festivaluri de elita precum Oscar, Cannes, Sundance, Siggraph, Annecy, Tamper s.a.

Programul complet al festivalului il gasiti aici.

Kinofest este primul (si singurul) festival international de film digital din Romania. Kinofest este un eveniment sustinut de IQads si gazduit de The Light Cinema, realizat cu sprijinul AVON Cosmetics Romania, avandu-i ca parteneri pe: Rama si Auto1one.

Conceptul creativ al campaniei de comunicare a Kinofest 2009 a fost dezvoltat de Rusu + Bortun Brand Growers(tm), fiind produs cu sprijinul Comitetul Central, Carioca, Grafica si Tipar.

Partenerii media ai Kinofest 2009 sunt: Radio Guerrilla, Trilulilu, Tabu.ro, 24-FUN, Zoom, Metropotam, Feeder.ro, CinemaRx.ro, Academia Catavencu, SMARK, Realitatea.net, Port.ro, Cocor MediaChannel, Elevate, OOPS Media, Cinemagia, Filmetari.com, Cotidianul.ro, Cinefan.ro si The Money Channel, iar data carrier este Transfer.ro. Premiile acestei editii sunt oferite de Adobe Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related