Gala de premiere Kinofest, best of si panorama Gobelins diseara la The Light

Dupa 2 zile pline de scurtmetraje digitale, a treia editie Kinofest culmineaza in aceasta seara, cu selectia celor mai bune filme de la editia 2009: castigatoarele celor 3 competitii ale festivalului (fictiune, animatie si micromovie), un best of al editiilor trecute si panorama creatiilor absolventilor scolii Gobelins, sectia animatie - una dintre cele mai apreciate scoli de imagine din lume.

Alt motiv pentru care trebuie sa veniti diseara este competitia de micromovies, un gen absolut original de filme, productii cu durata de maxim 120 de secunde. Detaliile despre filmele din aceasta seara sunt disponibile pe site-ul Kinofest.com, iar bilete pot fi achizitionate direct de la casieriile Liberty Center (20 RON, pentru intreaga seara).

Sunteti asteptati asadar, tot la The Light Cinema (in cadrul Liberty Center, pe Soseaua Progresului 151 - 171), pentru cea mai premiata selectie de scurtmetraje digitale, pana aproape de miezul noptii.

Tot diseara va fi prezentat in premiera si un top 3 intermediar al lucrarilor finaliste din competitia de scurtmetraj AVON Movie for Life, top obtinut din media punctajelor acordate de juriul profesionistilor si de publicul Kinofest, prezent la premiera care a avut loc pe 22 octombrie. Votingul continua online, pana pe 31 octombrie, pe YouTube (http://bit.ly/avonmovieforlife). Pe data de 2 noiembrie, va fi anuntat top 3-ul final al competitiei, castigatorii primind premii cumulate de 3.000 de euro.

Un premiu special va fi acordat in premiera la editia 2009 de reprezentantii Cocor MediaChannel - constand in difuzarea pe mediafatada Cocor a trailerului unuia dintre scurtmetrajele inscrise in cele 3 competitii de film. Secvente din film vor fi prezentate pe mediafatada timp de o saptamana, intre 25 si 31 octombrie. Cocor MediaChannel (www.cocormediachannel.ro), divizie a Cocor SA, este cea mai mare mediafatada din Europa cu 3300 mp de ecrane si iluminatii cu LED. Cocor MediaChannel este singurul vehicul digital out of home ce reprezinta un concept inovator ce combina veleitatile ecranelor TV cu impactul de mass market oferit de afisajele outdoor.

Si in acest an, Adobe Romania a sustinut excelenta in arta si creatia digitala, oferind premiile pentru castigatorii celor 3 competitii Kinofest. Premiile constau in cate o licenta Adobe CS4 Production Premium (cu valoare comerciala de 1.700 eur), punand la dispozitia castigatorilor cele mai recente unelte pentru a continua crearea de productii senzationale.

Aceasta editie a avut 4 jurii specializate, corespunzator celor 3 competitii din festival si a competitiei paralele Avon Movie for Life. Iata componenta acestora:

Competitia de fictiune
Catalin Saizescu (regizor)
Emanuel Lazarescu (critic de film, Cinefan.ro editor)
Claudiu Paun (director of photography)
Cristina Zaharia (film critic, editor Port.ro)

Competitia paralela de scurtmetraj Avon Movie for Life
Catalin Saizescu (regizor)
Emanuel Lazarescu (critic de film, editor Cinefan.ro)
Claudiu Paun (director of photography)
Cristina Zaharia (critic de film, editor Port.ro)
Andreea Catu (PR Specialist, Avon Cosmetics Romania)
Costin Radu (Managing Director IQads)

Competitia de animatie
Radu Tinc (art director Nano Design)
Bogdan Lazar (creative director, animator Golem Studio)
Nicolae Florian Besnea (redactor-sef, FilmeTari.com)
Catalin Pop (ilustrator)

Competitia de micromovie
Radu Tinc (art director Nano Design)
Bogdan Lazar (creative director, animator Golem Studio)
Nicolae Florian Besnea (redactor-sef, FilmeTari.com)
Vasile Alboiu (Digital Creative Director, OgilvyOne)

Kinofest este unicul festival international de film digital din Romania, realizat de Valentin Partenie cu sprijinul IQads si gazduit de The Light Cinema. Editia din acest an este sustinuta de AVON Cosmetics Romania, avandu-i ca parteneri pe: Rama si Auto1one. Premiile acestei editii sunt oferite de Adobe Romania.

Conceptul creativ al campaniei de comunicare a Kinofest 2009 a fost dezvoltat de Rusu si Bortun Brand Growers, fiind produs cu sprijinul Comitetul Central, Carioca si Grafica si Tipar.

Partenerii media ai Kinofest 2009 sunt: Radio Guerrilla, Trilulilu, Tabu.ro, 24-FUN, Zoom, Metropotam, Feeder.ro, CinemaRx.ro, Academia Catavencu, SMARK, Realitatea.net, Port.ro, Cocor MediaChannel, Elevate, OOPS Media, Cinemagia, Filmetari.com, Cotidianul.ro, Cinefan.ro si The Money Channel, iar data carrier este Transfer.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related